Gratis.

In deze introductie vind je een paar lessen uit de cursus Mandala Dot Painting. Zo krijg je een idee van de online omgeving en hoe de cursus is opgebouwd. Ik hoop je natuurlijk bij de volledige cursus te zien, zodat ik mijn verslaving kan overdragen.

Je kunt je hier registreren voor het gratis voorproefje op de volledige cursus.
Als je al een van mijn andere cursussen hebt gedaan kun je dezelfde inloggegevens gebruiken.
Anders dien je eerst nog even op de knop ‘Registeren’ te klikken. Succes!

Wil je meer informatie over de cursus dan kun je dat hier vinden.

Wat vond Nina van de volledige cursus ‘Mandala Dot Painting’:
“De cursus Mandala Dot Painting was een kadootje aan mijzelf in de voorjaarsvakantie. Ik had een drukke periode achter de rug en had behoefte om iets voor mijzelf te doen.
Joyce legt op een duidelijke manier alle etappes van het dotten/ stippen uit. Op het moment dat ik begon met stippen zetten werd ik steeds enthousiaster en kreeg meer energie, maar ook kwam ik lichamelijk en geestelijk tot rust. Het stippen heeft mij een ontsnapping uit de “echte” wereld gegeven…
Als ik begin met het oefenen / maken van een figuur of Mandala ben ik “opeens” zomaar een paar uur verder. Mijn hoofd is heerlijk leeg en als ik dan naar het resultaat kijk vaak ook  tevreden. Ik kan nu niet meer stoppen met stippen…
Het is een super leuke en leerzame online cursus. Goede en snelle ondersteuning van Joyce. Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb, een nieuwe dot wereld is voor mij open gegaan.