Klanten

Ik ervaar mijn samenwerking met Virtual assistent Joyce als zeer prettig!  Ze heeft me veel werk uit handen genomen in het maken van mijn eerste online training, waardoor ik veel sneller hiermee klaar was en mijn tijd weer aan patiënten kan geven.
Haar prijs/kwaliteit verhouding is heel goed en als ik de volgende keer weer iets heb, weet ik haar te vinden!
Nathalie Pieper-van der Stelt - Gezins- en kinderhomeopathie

Doe waar je goed in bent! Dus besteed vooral uit waar je niet goed in bent, want daar zijn anderen weer heel goed in, zoals Joyce! Joyce heeft ons online platform ingeregeld en gevuld. Dat doet ze super snel, secuur en professioneel. Ik was er al zelf mee begonnen, maar het duurde me te lang. Toen heb ik het uitbesteed aan Joyce en die kwam met voorstellen om het in de uitstraling een nog professionelere look te geven. Daardoor past het nog beter bij ons merk en bij wat de klanten van ons verwachten. De communicatie met Joyce is prettig en in no time waren we up and running! Kortom, niet anders dan lof!

Pieter Henzen - Puurst.nl

Met Joyce heb ik erg prettig samengewerkt om mijn online trainingen over te zetten naar een vernieuwd systeem. Ze was snel, hield me goed op de hoogte van de vorderingen en werkte zelfstandig om er het beste van te maken. Ook beantwoordde ze snel mijn vragen, waardoor ik ook zelf snel verder kon. Dank je wel!

Esther - Succesprofessional.nl

Snel, professioneel, pro-actief en vooral een warm mens! Zo ervaar ik het contact en de samenwerking met Joyce. Joyce heeft mij geholpen om de content van mijn loopbaanprogramma’s opnieuw vorm te geven in een nieuw systeem. Dit deed zij supersnel, met oog voor detail en meedenkend over een aansprekend eindresultaat. Pro-actief deed zij voorstellen ter verbetering van de gebruikerservaring en geen vraag was teveel voor haar. Bij Joyce kreeg ik echt het gevoel dat ze altijd dat stapje extra deed! En daarnaast is haar warme manier van communiceren heel prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Judith - mpmc.nu

Het samenwerken met Joyce ervaar ik als zeer prettig. Joyce is accuraat, snel, flexibel, vriendelijk én duidelijk en dat is een ideale combinatie als je samen dingen gedaan wilt krijgen in een kort tijdbestek.

Ik heb een afgebakend project met haar gedaan en zal haar zeker weer benaderen, mocht ik werkzaamheden hebben die zij voor mij zou kunnen doen! Heerlijk als iemand je kan ontlasten met zaken die voor mij energietrekkers zijn, zodat ik me kan richten op waar ik goed in ben en energie van krijg.

Martine - 4FLO.nl

Ik heb jou ervaren als een praktische en hands-on dame. Je reageert snel, past zonder morren zaken aan (als ik weer andere ideeën heb) maar bent ook kritisch genoeg om alternatieven aan te dragen.

In eerste instantie ben ik, op aanraden, met je in zee gegaan voor de opzet van CourseFlow, maar dat is zo goed bevallen, dat ik daarna nog steeds met veel plezier gebruik van je maak. Als jij iets doet weet ik dat het goed komt, want je bijt je er in vast. Dat geeft mij de rust en ruimte om andere zaken op te pakken.

Anna - Qanz.nl

De samenwerking met Joyce verloopt zeer goed. De flexibiliteit, de snelheid en professionele aanpak zijn opvallend goed. Dit met de vriendelijkheid die ik ervaar in communicatie maakt dat zij een waardevolle schakel is om zaken vlot te laten draaien in mijn onderneming.

Fabienne - Mood.Coach

Joyce heeft mij geholpen met het omzetten van mijn online leeromgeving naar een nieuwe leeromgeving. Dit proces heeft ze gepland, gemanaged en uitgevoerd. We hadden een korte communicatielijn en op alle momenten van de dag reageerde ze kordaat, correct en duidelijk op vragen van mijn kant. Ze hield me proactief op de hoogte van de uitvoering en de voortgang en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Als assistent is ze zeker aan te bevelen.

Gertien - DeGunFactorVerhoger.nl

Joyce is sinds een half jaar mijn Virtual Assistant en ik ben uitermate tevreden over haar. Joyce is veelzijdig en voert haar werkzaamheden zelfstandig en proactief uit. Ze denkt mee, ze denkt vooruit en heeft een eigen visie en mening over allerhande zaken die ze ook inbrengt, waardoor alles nog mooier en beter wordt. Haar toegevoegde waarde is de creativiteit, oplossingsgerichtheid en vaardigheid in allerhande tools zoals powerpoint en dropblock. Ook voor haar nieuwe werkzaamheden pakt ze snel en voortvarend op. Zij ontzorgt mij écht waardoor ik me kan richten op waar ik blij van word, namelijk coachen en trainen van mensen.

Günter - GunterTieben.nl

Joyce is een betrouwbare en secure VA die zelfstandig werkt en regelmatig terugkoppeling geeft. Ze is bereid om te werken volgens mijn structuur en met mijn systemen wat het voor mij heel prettig en makkelijk maakt om haar in te zetten. Wat bijzonder aan haar is, is dat ze zowel creatief als punctueel is. Daardoor denkt ze automatisch mee met bijvoorbeeld marketingacties én voert ze het daarna gestructureerd uit.

Jerry - Course-Flow.com