€9,95.

In dit pakket leer je hoe je ondertitelingen maakt en krijg je gratis toegang tot de andere 2 cursussen over ondertitelen t.w.v. €1,99 per cursus.

Er is een overvloed aan filmpjes op social media. Vaak ben je niet in de gelegenheid om het geluid aan te zetten of vind je het storend voor je omgeving. Meer dan 85% procent van de video’s op Facebook wordt zónder audio bekeken. Met ondertiteling zal de boodschap dus bij veel meer mensen overkomen!

In deze training leer je hoe je een ondertitelingsbestand maakt en na deze cursus is de ondertiteling direct in Youtube te gebruiken.

Je hebt geen (betaalde) programma’s nodig om dit te maken in de cursus. Alles wat je ervoor nodig hebt is een YouTube account. Zelfs het aanmaken van een YouTube account wordt per stap besproken. Dus de cursus is echt voor iedereen geschikt. Je hoeft niet technisch te zijn! Elke kleine stap is besproken en mocht het ondanks dat toch niet lukken. Help ik je verder! De cursus kun je doen in de online omgeving en je kunt daar onbeperkt in wanneer je maar wilt. Je kunt dan ook op je eigen tijd weer een stukje verder of nog eens terugkijken als je over een tijdje vergeten bent hoe het ook al weer moest.

Aan het eind van deze cursus krijg je direct toegang tot de cursus waarin je leert hoe je het ondertitelingsbestand kan toevoegen op Vimeo of Facebook. Op deze manier kun je ook video’s op deze kanalen voorzien van ondertiteling.

Tevens wordt je toegevoegd aan de cursus waarin je leert hoe je de ondertiteling in de video kunt branden door middel van HandBrake. Je hebt dan een video met ondertiteling die altijd zichtbaar is en die je kunt plaatsen waar je maar wilt. Deze cursus heeft zeker de voorkeur als je video gebruikt in je marketingstrategie. Je moet het je kijkers dan altijd zo gemakkelijk mogelijk maken en op deze manier hoeven ze de ondertiteling niet nog eerst aan te zetten.

Je kunt je hier registreren voor de cursus ‘Ondertiteling maken’.
Als je al een van mijn andere cursussen hebt gedaan kun je dezelfde inloggegevens gebruiken.
Anders dien je eerst nog even op de knop ‘Registeren’ te klikken.

Als je nog vragen hebt over de cursus mag je mij die altijd stellen door te mailen naar: Joyce.funcke@upcmail.nl

Review van Elise:
Eindelijk heb ik de stap genomen om te leren een video te ondertitelen m.b.v. de ondertitel cursus van Joyce. In een avond heb ik de complete cursus aangeschaft en ook direct geheel doorlopen. Wauw, wat ben ik blij en trots en wat valt het enorm mee. Stap voor stap m.b.v. screenshots loop je heel makkelijk door alle stappen heen. Het lukte me zelfs mijn weg te vinden ondanks de updates van de programma’s. Zo duidelijk heeft Joyce het uitgelegd. Voor mij van toegevoegde waarde is het programma Handbrake. Dit is exact wat ik nodig heb voor video’s op social media te plaatsen. Top. Blij dat ik het eindelijk gedaan heb. Had ik eerder moeten doen. Joyce heeft het toegankelijk en begrijpelijk gemaakt.

Review van Niels:
Ha Joyce, wat tof dat ik je online cursus ‘ondertitelen’ mocht testen. Ik wou al een tijdje gaan werken met ondertitelde video’s, maar zag op tegen het gedoe en het uitzoekwerk. Ik wil mijn tijd natuurlijk zo goed mogelijk besteden en weet uit ervaring dat dit uitzoeken vaak onevenredig veel tijd kost. Dus, dank!
Je hebt een mooie, rustige, cursusopzet gemaakt, met een mooi beperkt aantal stappen. Dat gaf me vertrouwen. Je neemt me echt even aan de hand mee door de stappen. Wat ik heel fijn vond was dat de stappen elkaar logisch opvolgden en klopten met wat ik dan bij Youtube tegenkwam. Ik hoefde eigenlijk nergens nog lang zelf te lopen zoeken en puzzelen. Als ik braaf doe wat jij zegt dan kom ik er wel, dat gevoel. Fijn!
Je hebt een fijne heldere manier van uitleggen. Je gebruikt screenshots als dat nodig is of echt iets toevoegt, maar niet als het niet hoeft. Dat is fijn. In een wereld waarin je nogal kunt verdwijnen leg jij een rode draad uit die ik alleen maar hoef op te pakken. In een kleine drie kwartier had ik mijn eerste video ondertiteld.