€1,99.

Na deze cursus kun je zelf de ondertiteling toevoegen aan een video op Vimeo of Facebook. Door de ondertiteling aan te zetten kunnen kijkers gebruik maken van jouw ondertiteling. Echter verkrijgt het inbranden in een video de voorkeur. Zeker in een marketingstrategie, Zo is de ondertiteling altijd direct zichtbaar in de video. Hiervoor kun je de cursus ‘Handbrake – ondertiteling in video branden‘ volgen.

Meer dan 85% procent van de video’s op Facebook wordt zonder audio bekeken. Dus met ondertiteling zal de boodschap bij veel meer mensen overkomen!

Voor deze cursus heb je wel de video en een ondertitelingsbestand (.srt-formaat) nodig. Heb je dit nog niet? Dan kun je dit leren door middel van de cursus ‘Ondertiteling maken’.

Hier kun jij je registreren voor de cursus ‘Ondertitelingsbestand toevoegen Vimeo of Facebook’.
Als je al een van mijn andere cursussen hebt gedaan kun je dezelfde inloggegevens gebruiken.
Anders dien je eerst nog even op de knop ‘Registeren’ te klikken. Succes!

Ben je bang dat het jou niet lukt omdat je niet technisch bent? In deze cursus neem ik je stap voor stap mee aan de hand van afbeeldingen en tekst. Dus iedereen kan het leren op deze manier! Wees niet bang, want je kunt mij continu vragen stellen! Ik zal je helpen waar nodig!