Tarieven

Kennismakingsopdracht

Om eens te ervaren wat ik voor jou kan betekenen en hoe mijn manier van werken is, kunnen we in overleg een kennismakingsopdracht bespreken. Een soort van ‘proef’. Zo kun je het eerst eens proberen. Het is handig om hiervoor een afgeronde klus te gebruiken. Voor deze opdracht maak ik dan gebruik van een kennismakingstarief.

Geen opdracht is hetzelfde

En dat maakt mijn werk ook zo leuk. Daarom zijn er diverse manieren om de financiële kant van een opdracht af te ronden. Tijdens een gesprek kijk ik wat jouw hulpvraag is en welk tarief daarbij past.

In overleg zullen we dan ook bekijken welke betaalmethode daar bij past en of een van onderstaande manieren daarin voorziet. 

 

Uurtarief

Wanneer je niet weet hoeveel uur je mij per maand nodig gaat hebben en mij wilt inzetten daar waar nodig, kan het betalen per uurtarief handig voor je zijn. Ik houd de uren bij en ik factureer de gemaakt uren achteraf. Wil je dat ik je een seintje geef bij het aantal afgesproken uren of dat ik het aantal afgesproken uren niet overschrijd? Geen probleem! Zo weet je toch waar je aan toe bent aan het eind de maand. 

Per opdracht

Projecten die eenmalig zijn kunnen een vaste prijs bedragen. Denk aan het overzetten van content, het ondertitelen van audio of het uitwerken van een specifieke opdracht. Vooraf spreken we een prijs af en afhankelijk van hoe lang het project gaat duren, factureer ik voor- of achteraf. Zo ben je zeker van een vaste prijs en kom je niet voor verrassingen te staan.